1 - Komisyon oranları site üzerindeki fiyat mı geçerli ?

Cevap:  Degerindenal.com'daki satış fiyatları üzerinden %15 komisyon tanımlanır.

2- Stoklar ne sıklıkta güncellenmektedir.

Cevap:  XML her 15 dk.'da güncellenmektedir.

3- Kargo ücreti nedir ?

Cevap: Şuan kargo ücreti 15 TL'dir.

4- Ürünlerin görselleri var mı ?

Cevap: Biz butik firması değiliz fabrikayız. Mevcut görseller sitedeki gibidir.

5- Kapıda ödeme var mı ?

Cevap: Kapıda ödeme mevcuttur.

6-  İade ve değişim mevcut mu ?

Cevap: 7 gün içerisinde iade ve değişim mevcuttur. Sadece iç giyim kategorisinde iade mevcut değildir.

7 - Sistemde komisyonum düşmüyor ?

Cevap: Siteden sipariş verirken siparişleri normal bir şekilde vermeniz gerekmektedir. Her 15 günde bir komisyon oranlarınız iban numaranıza yatırılır.

8-  XML linki ücretlimidir ?

Cevap: Yıllık XML Bedeli 750 TL - Aylık XML Bedeli 150 TL'dir.

9- Ödeme nasıl yapacağım ?

Cevap:  Bayilerimiz ödemelerini kredi kartı ile yapmak zorundadır. Tek çekim olarak ödemesi gerekmektedir. Taksitlendirme yaparak ödedikleri zaman komisyon oranlarından kesinti yapılmaktadır.

10-  Nasıl satışa başlayabilirim ?

Cevap:  Degerindenal.com sayfasına üye ol butonuna tıklayarak XML Bayilik başvuru bölümünü seçip bilgileriniz doldurup kayıt oluşturun. Firma yetkililerimiz telefon bilgilerinizden tarafınıza ulaşılacaktır.  EN PARA TR59 0011 1000 0000 0099 7566 71 Hüseyin Rauf Coşkun hesabına göndermeniz gerekmektedir. Normal gönderimlerde fatura kesmek zorunda olduğumuzdan dolayı %18 KDV Düşülür.

11- Size nasıl ulaşabilirim ?

Cevap: Firmamıza Sabah 09:30 - 06 :00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz.

12- Ürünlerde reklam falan kullanıyor musunuz ?

Cevap:  Ürünlerimizde kendi web sitemize ait veya firmamıza ait hiçbir şekilde reklam kullanılmamaktadır.

13-  Siparişim ne zaman teslim edilir ?

Cevap:  Sabah 12:00 önceki siparişler yoğunluğa göre 24 saatte teslim edilmektedir. 12:00'dan sonraki siparişler ertesi gün kargoya teslimi gerçekleştirilir.

14 - Fatura kesmek zorunda mıyım ?

Cevap: HN TEKSTİL olarak biz her siparişinize fatura kesmek zorundayız. Siz müşterilerinize kesip kesmeme konusu tarafınıza bağlıdır. Firmamız sorumluluğunda değildir.